La Grande Jewelry

Worldwide Shipping

Rok izrade

Ručna izrada iziskuje vreme i rok za izradu zavisi od broja porudžbina, ugovorenih kampanja i revija, godišnjih odmora. U većini slučajeva rok za izradu je 7-14 dana. Rok počinje onoga trenutka kada kupac izvrši uplatu (ukoliko poručujete iz inostranstva potpuna uplata i porudžbina je kada uplatite iznos po ceni proizvoda i troškove dostavei) i kada internet prodavnica evidentira istu. Ukoliko se u medjuvremenu neki proizvod rasprodao obavestićemo kupca putem e-maila ili telefona i vratiti novac isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro načina plaćanja što znači da će banka izvršiti povrat sredstava na račun vlasnika kartice.

Uvek nas pre poručivanja možete kontaktirati da proverite za koliko dana vaša porudžbina može da bude gotova pa da odlučite da li želite da izvršite porudžbinu.

Rok isporuke

Proizvod se šalje odmah izrade. Rok isporuke zavisi od zemlje iz koje poručujete. To je obično od 7-14 RADNIH dana. Obratite pažnju na praznike, neradne dane kao i sigurnosne provere koje mogu uticati na kašnjenje. Ako postoje poteškoće da se nabavi neki deo nakita, odredjena boja kristala i slično, zadržavamo pravo da vam pružimo informacije o sličnom zamenskom proizvodu u vrednosti proizvoda koji ste poručili. Ukoliko ne želite zamenski proizvod izvršićemo povrat novca u potpunosti.